Вярвам, че България ще подкрепи град Пусан, Южна Корея, за кандидатурата

...
Вярвам, че България ще подкрепи град Пусан, Южна Корея, за кандидатурата
Коментари Харесай

Пак Хеон Джун: Южна Корея може да даде на човечеството решения

Вярвам, че България ще поддържа град Пусан, Южна Корея, за кандидатурата й за Световното ревю 2030 г. 

Това разяснява за Българска национална телевизия Пак Хеон Джун, специфичен делегат на президента на Южна Корея. 

Мотивацията ни за тази кандидатура е, че през последните седем десетилетия страната мина през превръщане. Ние успяхме да издигнем една индустриализирана страна от пепелта на войната и с помощта на уговорката на нашия народ към свободата и демокрацията ние постигнахме тази демократизация. Корея е единствената страна, която съумя от страна - адресат да се трансформира в страна - донор. И в този подтекст Корея може да играе ролята на мост сред развитите и разрастващите се страни. Ето за какво имам вяра, че Корея и в частност град Пусан са подготвени да предложат насоки за интернационалната общественост и че това е идеалното място за реализирането на тези насоки, уточни той.

Всъщност в случай че посетите Пусан, ще се убедите, че той е доказателство за растежа на Корея. Той е знак на демократизацията на страната. Така че страната и града могат да покажат кои са главните насоки на интернационалната общественост, уточни той.

Ние можем да дадем решения на климатичните промени, на проблемите, които идват с цифровизацията, както и за неравенството сред другите райони и хората. Трябва да се намерят положителни решения за човечеството и Корея може да се оправи с тези задания, добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР